+45 97 92 25 00 info@nordvestjysk-el.dk

Service – Ordets betydning

Hvis du slår ordet ”service” op på nettet, så står der blandt andet: En service eller serviceydelse er et (til tider gratis) ikke-materielt produkt, hvilket blandt andet vil sige kundebetjening, hjælpsomhed, kulance, konsulentbistand, rådgivning mm. Samt en tjeneste, ydelse eller hjælp som en forretning eller institution yder sine kunder eller klienter gratis eller mod betaling.

Det er bare nogle af de ord, der beskriver, hvad service er. Men service er ikke bare service. Service hos os er lig med god service. Vi vil ikke bare beskrive det som service, når det står os meget på sinde, at al service hos os er god service. Vi synes, at positive, opmærksomme og præsentable medarbejdere yder bedre og gør kunderne glade. Det er vigtigt for os. Vi har nemlig fundet ud af, at positiv energi smitter, og det er noget, vores kunder kan mærke.

Vi holder altid hvad vi lover og er imødekomne. Dertil prøver vi også altid at yde en smule mere end forventet eller måske noget andet, end forventet, så alle vores kunder er glade og tilfredse, når vi går derfra.

Hvad er god service for os?

God service for os er ikke bare kundebetjening, hjælpsomhed, rådgivning og des lige. Det er det også, men så er det lige det der lille smule ekstra, som vi giver af os selv, så alle bliver glade. Vi er nemlig kun rigtig glade, når vores kunder er glade. Og god service er det, der garanterer glæde for alle. Vi garanterer også, at du altid vil få en god service, når du vælger os.

Vi er et enmandsfirma, hvilket betyder, at vi er solide og yderst fleksible, når det kommer til vores kunder. Vi kan give det lille smule ekstra, fordi de vil og fordi det er vigtigt. Nordvestjysk Elservice blev startet af elinstallatør Søren Olsen i Thisted, som har mange års erfaring indenfor branchen som elektriker. Vi har kompetencer indenfor installation og generelt arbejde, der hører sig til elektrikerfaget. Vi sætter en stor ære i at løse de problemer, folk står med på en hurtig og effektiv måde.

Vi er derfor lige det firma, du skal henvende dig til, hvis du står og mangler en god virksomhed, du kan stole på.

 

Lyder det spændende?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig! Om det er et stort eller et lille projekt så ring eller skriv til os.

Tlf.: +45 97 92 25 00 

Mail: info@nordvestjysk-el.dk

Oplysninger

Nordvestjysk Elservice ApS

Gyvelvej 31
7700 Thisted

+45 97 92 25 00

info@nordvestjysk-el.dk
CVR: 35205381

Nordvestjysk Elservice | 2019 © Vizuall.dk