EL-EFTERSYN

Nordvestjysk Elservice ApS er et solidt firma, som går meget op i sine kunders tilfredshed.
Nordvestjysk Elservice blev startet af elinstallatør Søren Olsen, som har mange års erfaring indenfor branchen som elektriker. Fordi firmaet er et enkeltmandsfirma, er vi meget fleksible i forhold til vores kunder og har stor fokus på at få tilfredse kunder. Vi har kompetencer indenfor installation og generelt arbejde, der hører sig til elektrikerfaget. Vi er et meget solidt firma og sætter en stor ære i at løse de problemer, folk står med på en hurtig og effektiv måde. Vi er derfor lige det firma, du skal henvende dig til, hvis du står og mangler en god virksomhed, du kan stole på.
Som noget helt nyt og meget spændende, er vi netop blevet godkendt til at lave el-eftersyn. Det er et emne, som vi er meget passionerede omkring og derfor glæder vi os meget til at give os i kast med det. Det står os meget på sinde, at et sådant eftersyn bliver lavet ordentligt og korrekt.
Fra maj 2012 er det blevet lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Et el-eftersyn er en gennemgang af boligens elinstallationer med en form for stikprøve, hvor de tilgængelige installationer undersøges. Et el-eftersyn må kun udføres af virksomheder, som er autoriserede og godkendte til at gennemgå elinstallationer. Derfor er du heldig, at vi kan gøre lige nøjagtigt det for dig.
Så hvis du lige akkurat står overfor at skulle sælge din bolig og ønsker du at få gennemgået dine el-installationer, så henvend dig trygt til Nordvestjysk Elservice ApS for en hurtig og effektiv gennemgang. Hos os er du sikker på en god, gedigen gennemgang uden så mange svinkeærinder og til en yderst favorabel pris.
Hos os er du sikker på at få kvalitet uden at få et hul i pengepungen. Hos os er det nemt og ligetil uden nogen dikkedarer. Hos os får du en service, som er både autoriseret og godkendt. Vi er nemlig til at stole på, når det kommer til vigtige ting såsom boligsalg og ejerskifteforsikring. Hos os går det rigtigt til.